14 de març del 2013

S'estrena 'Món Petit'!!

Fa un any, abans de fer el "de bosc" vaig fer la banda sonora de "Món Petit", un documental sobre l'Albert Casals i la seva manera de viatjar pel món amb cadira de rodes, sense diners i amb la seva filosofia de vida. A la peli hi ha també algunes cançons del disc "2010" que amb la increïbles imatges de paisatges brutals creixen d'una manera molt maca! Però si us la recomano no és perquè jo hagi fet la música, sinó perquè és una passada de documental, de debò! Ahir vam fer la preestrena a Barcelona i va ser tot un èxit! I ve de lluny, perquè abans de ser estrenada hem fet gira per festivals internacionals i ha estat premiada a l'IDFA (Amsterdam), a Palm Springs (Los Ángeles), a Boulder (Denver, Colorado) i a Zagreb (Croàcia).

Sobretot us ho dic perquè al ser una peli molt petita, si aquest cap de setmana no la va a veure un mínim de gent la treuran de la cartellera i aquesta gent porten 5 anys de feina fent una molt bona feina i es mereixen algo més que un cap de setmana als cinemes! De debò que val molt la pena, és una peli esperançadora, que et fa sortir del cine amb ganes de canviar el xip i disfrutar de la vida.

El documental s'estrena demà divendres 15 de març als següents cinemes: Barcelona: Cinemes Méliès i Cinemes Girona. Vic: Cine Sucre. Girona: Cinemes Albéniz. Palma: CineCiutat. Lleida: Espai Funatic. Olot: Centre Municipal. Madrid: Cines Renoir Princesa, Artistic Metropol.

Va, ajudem-los a fer-ne difusió i ajudem que una bona història, una bona filosofia de vida i una manera diferent de fer les coses tingui un petit lloc i més gent la pugui veure! Aquí sota el trailer: